Biopool is uniek in techniek en esthetiek!

Kiezen voor de zwembaden van Biopool is kiezen voor zwemmen in drinkwaterkwaliteit. We werken bovendien met kwalitatief hoogstaande materialen, maken gebruik van vernieuwende technieken en hechten veel belang aan hoogwaardige esthetiek. Origineel en tijdloos zijn onze baden stuk voor stuk.

Biopool vloeide voort uit de wereld van tuinarchitectuur. De groeiende vraag naar hybride en chloorvrije zwembaden zette ons ertoe aan om daar met Biopool een specifiek antwoord op te bieden.

Ondertussen is Biopool gespecialiseerd in:

Zowel op vlak van techniek als afwerking staat Biopool voor topkwaliteit.

Ecologisch verantwoord zwemmen is bij ons de standaard, zonder extreme chemicaliën brengt het restwater bij infiltratie geen schade toe aan het milieu. Daarom is de waterbehandeling bij al onze zwembaden is chloorarm en energiezuinig.

Bij een biozwembad maken we gebruik van een volautomatisch Bio Plus-systeem, met AI-sturing die behoort tot de nieuwste generatie van zwembadtechnieken en waterbehandeling. Hedendaagse techniek zorgt voor een correcte dosering van energie, filtering en verwarming van uw zwembad.

Wij staan erop dat ieder zwembad perfect wordt afgewerkt en waken over de kwaliteit van alle toegepaste afwerkingsmaterialen in tegel, mozaïek of oogstrelend natuursteen.

Zo wordt uw zwembad een Biopool.

 

Biopool is voornamelijk actief in West-Vlaanderen en aansluitende gemeenten in Oost-Vlaanderen / Jabbeke-Zedelgem-Brugge / Beernem-Oostkamp-Damme-Knokke / De Haan-Oostende-Nieuwpoort / Torhout en de regio Roeselare-Kortrijk-Waregem / Gent-Lovendegem.

We werken nauw samen met de architect, tuinarchitect of tuinaannemer van uw woning en tuin. Op die manier creëren we een mooi evenwicht tussen de waterpartij, de tuin en de woning. Voor het onderhoud van uw installatie beschikken we over geschoolde technici die we snel kunnen inzetten. Zo kunt u te allen tijde genieten van een duik in uw eigen zwembad.

© Biopool | Alle rechten voorbehouden | GDPR – Privacy beleid | Disclaimer | BTW BE 0650 839 118