Over Biopool

Kiezen voor de zwembaden of zwemvijvers van Biopool is kiezen voor zwemmen in drinkwater kwaliteit, een pool die afgewerkt is met kwalitatief hoogstaande materialen, vernieuwend is in techniek en hoogwaardig is qua esthetiek.

Biopool groeide uit de wereld van tuinarchitectuur en de klassieke zwemvijverbouw. Door de groeiende vraag naar hybride en chloorvrije zwembaden, groeide de idee om daar speciaal op in te zetten met Biopool.

Ondertussen is Biopool gespecialiseerd in:

De waterbehandeling bij al onze baden is chloorarm , ecologisch verantwoord zwemmen is bij ons een standaard. Restwater brengt geen schade aan milieu.  Bij een klassieke zwemvijver gebeurt dit door een filter opgevuld met vulkaangesteente met daarop de aangepaste vijverplanten.

Bij een biozwembad of Hybride zwemvijver maakt men gebruik van een volautomatische Bio Plus systeem, dat werkt op basis van je splitsing van je watermolecule voor de ontsmetting van het bad. Het Bio Plus systeem behoort tot de nieuwe generatie waterbehandeling en is HET systeem van de toekomst.

Biopool is voornamelijk actief in West-Vlaanderen / Oost-Vlaanderen / Jabbeke-Zedelgem-Brugge / Beernem-Oostkamp-Damme-Knokke / De Haan-Oostende-Nieuwpoort / Torhout en de regio Roeselare.

We werken nauw samen met de architect, tuinarchitect of tuinaannemer van de woning en tuin. Dit om zo een mooi evenwicht te creëren tussen waterpartij, tuin en woning. Voor het onderhoud van uw installatie beschikken wij over geschoolde techniekers die snel inzetbaar zijn zodat je ten allen tijde kan genieten van een duik in je eigen pool.

© Biopool | Alle rechten voorbehouden | GDPR – Privacy beleid | Disclaimer | BTW BE 0650 839 118