PE | Top Line | Hybride zwemvijver | 25m | waterspiegel

Hybride zwemvijvers

Afbeelding project PE | Top Line | Hybride zwemvijver | 25m | waterspiegel

Een architect met visie koos voor Biopool, die op zijn beurt kon bieden wat hij en klant verwachtten. Het zwembad moest een sober en strak element worden dat het jaar rond mooi oogt. Het moest bovendien een deel van het geheel vormen, zonder de woning te overheersen. Dus kozen we voor een ontwerp met lange lijnen, die de ruimte en de architectuur verruimen.

Architect: Govaert & Vanhoutte – Tuinarchitect: Tuinonderneming Monbaliu

Afbeelding project PE | Top Line | Hybride zwemvijver | 25m | waterspiegel
Afbeelding project Pittery
Afbeelding project Pittery
Afbeelding project Pittery
Afbeelding project Pittery

© Biopool | Alle rechten voorbehouden | GDPR – Privacy beleid | Disclaimer | BTW BE 0650 839 118